donderdag 29 november 2012

Ogencheck

Vanmiddag had ik weer een afspraak bij dokter Bart voor controle van Amy's ogen.
Drie weken geleden was ik er ook en kreeg ik antibiotica mee voor het linkeroog. Het rechteroog moest ik twee keer per week nog met het andere middel behandelen. Toen ik thuis was, meteen de verpakking geopend en de bijsluiter bekeken. Die vermeldde: oorzalf i.p.v. oogzalf. Maar na een belletje naar de praktijk bleek het toch om het juiste spulletje te gaan.
Ik heb trouw twee keer daags haar linkeroog gezalfd (raar spul overigens, net een worm uit een tube!) en nu dus weer op controle. Dokter Bart was tevreden en ik mocht dan ook (voorlopig) stoppen met zalven.
In januari nog een keer op controle.
Ik ben er sinds de eerste keer zeker 5 keer op controle geweest, maar heb tot nu toe alleen de eerste behandeling betaald. Blijft me verbazen, ze maken toch tijd voor me vrij.

Op de heenweg had ik beide honden bij me, wat absoluut geen succes was. Aike was superhyper, Amy reageert daarop, dus liep ik met twee blaffende honden naar 't Holland. Gelukkig kwam Rob me halen en kon Aike intussen even in de auto 'afkoelen'.
Ik hoop dat dit gedrag ooit een keer overgaat, ik kan ze toch echt niet altijd apart uitlaten ;-))
De mand is favoriet bij beiden

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat het de goede kant uit gaat en ook een prettige dierenarts die goede nazorg verleent. Kunnen we niet van elke dierenarts zeggen hier in het Duuvense...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad^^. Gelukkig zijn er ook nog een paar goede!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed te horen over de verbetering van de ogen van Amy.
  Ik ben ook een keer met beide honden bij de dierenarts geweest. Moest toen wel de lijnen erg kort houden. Gelukkig waren niet zo veel mensen in de wachtkamer...
  Kan me het helemaal voorstellen hoe jij daar zat en liep met 2 Stabij's. Blijft niets anders over dan oefenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is nu echt een dierenarts met hart voor de dieren.
  Het is wel heel hardnekkig geweest met Amy haar ogen.
  Blij dat het nu beter gaat.
  Groetjes en succes met Aike en Amy.

  BeantwoordenVerwijderen