dinsdag 31 juli 2012

Vakantie is fun!

Ook al is het weer sinds zaterdag iets minder, we genieten er niet minder om. Al was het alleen al om de rare capriolen van Amy.

Zaterdagnacht heeft het veel en langdurig geregend. Natuurlijk stond de voortent in een lichte kuil, dus was er water in de tent gelopen. Alleen de bench van Aike was een beetje nat geworden en de handdoeken die we om de benches hadden gehangen waren her en der nat. Maar na een dagje op het rek waren die weer droog en de bench ook. Helaas voor Aike moest hij er dus gewoon weer in 's avonds.
En ook onder de luifel kun je heerlijk slapen of genieten van het uitzicht of op schoot liggen.
Ik zie je wel weer knippen, hoor!

Help, ik pas niet meer op de foto!

Een daalders plekje


Op zondag zijn we naar de Lokkerij in De Wijk gelopen, een soort opvang voor ooievaars. Nou en die weten het wel te vinden. Ik heb er nog nooit zo veel bij elkaar gezien en gehoord! De honden wisten niet waar die herrie vandaan kwam en wilden liefst zo snel mogelijk weer verder.
Machtig gezicht!

Heel veel partjes zorgen voor nakomelingen

De nesten die klaar staan voor een volgend paartje

Okee, genoeg gezien, wegwezen nu!


Toen we net terug waren op de camping begon het te regenen. En zelfs dat is leuk! Amy duikt steeds onder de waterstraal die van de luifel afkomt. Het levert een natte kop op.

Lekker water

Wel vervelend dat gedruppel op mijn kop

Je ziet de druppels vallen tegen het zonlicht

Maandag zijn we gaan wandelen bij een heus landgoed in de buurt (er liggen er nogal wat, zo schijnt) Natuurlijk mogen de honden eigenlijk niet los, maar iedereen doet het, dus wij doen daar ook maar aan mee. En de honden vinden het geweldig. Even lekker rennen samen. Amy kan goed meekomen en dendert achter Aike aan door het struikgewas en het kreupelhout. Ze luisteren beide goed naar de fluit en komen dan samen aanrennen voor de beloning!

Jippie, lekkers!

Hee, heb jij niks?!

Samen lekker struinen.


Kom je nog?

Het leukste op de camping is wellicht het buiten zijn. Liggen, kijken, luieren, met en zonder Aike.

Alert

Lui

samen met Aike

Als moeder Imre!

En sinds gisteren heeft Amy een nieuw plekje: op de bench van Aike. Ze springt er zo bovenop en gaat er heerlijk liggen. Daar is die bench natuurlijk niet voor bedoeld, dus moet ze er weer vanaf. Maar het levert wel een leuk plaatje op!
Ligt wel lekker

En het laatste wapenfeit van dit bericht: de eerste hoektand is er uit! Gisteren had ik al gezien dat in de bovenkaak de nieuwe hoektanden erdoor komen. Vanochtend vond ik er eentje in de voortent op de grond. Deze kwam uit de onderkaak, maar dan zullen de anderen ook wel snel volgen. Wellicht heeft het nieuwe flostouw, dat een meisje hier op de camping gemaakt heeft, wel een beetje geholpen.
een kleurig speeltje


Een mooi gaaf tandje
Het is een lang bericht geworden, maar er waren zoveel foto's, die erom schreeuwden getoond te worden. Er gebeurt elke dag wel iets, dat de moeite van een foto waard is. Alleen heb ik niet altijd de camera paraat. En zodra je die wil pakken, is het moment voorbij. Maar er blijven genoeg momenten over, die wel vastgelegd worden, waarvan hierboven het bewijs! Veel lees- en kijkplezier maar weer.

1 opmerking: