dinsdag 24 juli 2012

Zwemmen in het meertje op de camping


Op de camping is een prachtig, superschoon zwemwater, waar ook de honden mogen badderen
Natuurlijk is dit het ultieme Walhalla voor Aike. Hij weet al wanneer we die kant opgaan (we moeten even naar de andere kant van het meertje, daar mogen de honden erin). Aike heeft gisteren een bal gevonden, die natuurlijk vaak geapporteerd kan worden. En Amy? Die zwemt als een dolle achter hem aan, zodra hij het water inspringt. Ze houdt hem in het begin goed bij en zwemt supermooi. Natuurlijk geeft Aike de bal niet aan Amy af. Hij heeft ook wat aanmoediging nodig om hem aan mij af te geven, zodat ik hem opnieuw kan gooien. Daar krijgt hij geen genoeg van. Amy wordt nog snel moe, maar geeft evenmin op.
Hieronder volgt ook nog een aantal actiefoto's. Te mooi om niet te plaatsen!

Aike zwemt, Amy volgt

Uit het water en snel wegwezen!

Ik gooi niet zo erg ver, maar toch...

Op de trugweg moet Amy hem laten gaan

Samen naar de kant

Zwemmen is zeer vermoeiend!

Maar Aike blijft alert..

2 opmerkingen:

 1. Hoi Josette,

  Saartje zwemt deze week ook netjes, de jongens nemen haar mee het water in en dan zwemt ze zonder te spetteren naar de kant, nu nog zelf het water ingaan is de volgende stap.
  Oh ja, is Amy ook volop aan het wisselen, bij Saar zijn er al 3 hoektanden uit en de nieuwe staan er al door. Iets minder leuk was dat ze gisteren voor de eerste maal heeft gekotst, ik kan wel wat hebben, maar dit stonk echt heel erg, heb daarna haar tanden maar gepoetst, neem aan dat Saar ook niet zo'n frisse smaak in haar bek had. Nog veel plezier op de camping, het weer is in ieder geval al heel goed. Groetjes uit ook een zonnig Walsoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Monique,

   Super dat Saar nu ook zwemt. Amy gaat ook niet gauw uit zichzelf zwemmen. Ze zwemt achter Aike aan als die een bal op gaat halen.

   Amy heeft haar hoektanden (helaas) nog alle vier. Vorige week hebben we wel een kies gevonden, daar was ze op aan het kauwen.
   Ze rook toen ook niet lekker uit de bek, zal wel het bloed zijn. Daar kunnen ze ook erg misselijk van worden, als ze bloed doorslikken. En als ze dat overgeven, ruikt dat ook niet aangenaam!
   Wij genieten nog even lekker van de vakantie!
   Groetjes,
   Josette

   Verwijderen